Vår service

Sverige Stroj AB är en erfaren takfirma. Inom företaget finns bred kompetens för att bygga nya eller renovera tak. Våra kunder inkluderar byggbolag, förvaltare, bostadsrättsföreningar samt privata villaägare. Varje dag utförs effektiva takarbeten med takpannor av betong eller tegel, tätskikt, sedum, plåt, takstolar, isolering och papp. Vår ambition är att erbjuda helhetslösningar till bra och fasta priser med högsta kvalitet och garanti.

Vad vi erbjuder

Sverige stroj AB är en takentreprenör som kan hjälpa till med alla typer
av tak: shingel, tegel- och betongpannor, takpapp, plåttak, bandtäckning, sedum och så vidare. Vi genomför renoveringar, reparationer, takbyten och installationer av taksäkerhet och hängrännor samt stuprör med mera.

Takläggning

Vi gör takomläggningar och takrenoveringar inom betong, trä, tegel, sedum och plåttak. Vi utför våra takrenovoveringar tryggt och säkert med säkerhetsanordningar och försäkringar. Vi på Sverige Stroj AB kan stolt säga att vi utför takläggning av högsta kvalite och dessutom med garanti på 25 år. 

Plåtarbete

Kanske vill du ha plåttak, eller så behövs plåtarbete vid den kommande renoveringen av ditt tak. Vi har takläggare och plåtslagare så vi besitter kunskap och erfarenhet här också. I Veddesta har vi plåtslageri och verkstad.

Sedumtak

Ett sedumtak är inte bara vackert, det är också bra för miljön. Det fungerar om du har ett tak med mindre lutning än 27 grader. Men det krävs ett bra förarbete om det ska bli hållbart. Ett sedumtak är i stort sett underhållsfritt. När det är nylagt vattnar man igenom vegetationen och gödslar med ett långtidsverkande gödsel en gång per år de första två åren. Därefter gödslar man bara efter behov, vartannat eller vart tredje år.